Great Expectations

Dat het alweer schandalig lang geleden is? Absoluut! Uiteraard zaten we in die tussentijd niet stil!

Vooreerst was er dat nieuwe Morrissey album waar we niet rouwig, maar ook niet opgewonden over zijn (review is met vertraging op komst).

Vrijdag één van de betere optredens van de laatste maanden gezien. De heren van The Gaslight Anthem wisten vorig jaar al behoorlijk te overtuigen met hun tweede telg ‘The ’59 Sound’. Zoals vaak gaat het er live nog net iets steviger aan toe. Lang geleden dat we nog zo’n brok speelplezier en testosteron op een podium samen zagen. Bruce Springsteen meets The Replacements meets Social Distortion, zoiets? Klik op bovenstaande foto en u weet waarover we het hebben!

Over Social Distortion gesproken, de heren plannen een nieuwe Europese tournee. Binnenkort meer info op hun homepage. Wij wachten hoopvol af!


Aangenaam verrast door het vierde (!) schijfje van het inlandse product Star Club West. ‘We Are Open’ is zo’n typische zondagochtendplaat om gezellig bij weg te dromen.

Nieuws om ‘u’ tegen te zeggen. Er komt een reünie van Faith No More én ze gaan Europese zomerfestivals spelen. Het officiële ‘returnstatement’ vind je op bovenstaande link. Que?

Dringend te ontdekken, voor zover nog niet gebeurd: The Death Letters (Nederlandse rock-‘n-roll strijders), White Rabbits (funky springkonijnen), de nieuwe van M. Ward, Islands (in de slipstream van Arcade Fire) en Harlem Shakes (wij zouden ze niet de nieuwe Strokes noemen, maar kunnen de fijne melodielijnen wel pruimen).

Vanavond AC/DC, als we de gehoor-en andere schade overleven hoort u hierover binnenkort meer.

2 Responses to Great Expectations

  1. Muziekfriek schreef:

    “hoort u er meer van”. Dat was om te lachen, zeker?

  2. Mike schreef:

    Just passing by.Btw, your website have great content!

    _________________________________
    Making Money $150 An Hour

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: